fbpx

Personvern

Vi er opptatt av å behandle våre kunders personopplysninger på en sikker måte.

Personlig informasjon
Når du utfører en transaksjon hos Åkrafyrverkeri.no, oppbevarer vi e-postadresse og navn. Denne informasjonen må vi ha for å kunne belaste deg. Vi er også pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med avgiftshåndtering og regnskap. Denne historikken slettes derfor ikke. Av sikkerhetshensyn lagrer vi også IP-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen.

Vi oppbevarer ikke kortnummer utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering. All kortinformasjon er lagret i et sikkert kryptert miljø som ikke er synlig eller tilgjengelig.

Åkrafyrverkeri.no selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart. Åkrafyrverkeri.no er ved styreleder ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet ovenfor.

Vilkår og betingelser

Kjøpsvilkår
Kjøpsvilkårene gjelder for donasjon til felles fyrverkeri i Åkrehamn for privatpersoner. Salgsbetingelsene utgjør sammen med din donasjon, bekreftet gjennom en kvittering, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. Forbrukerkjøp er regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven og vi refererer til disse lovene dersom du ønsker mer informasjon om dine plikter og rettigheter ved kjøp.

Parter

Selger er Åkrehamn Vekst, Rådhusvegen 12, 4270 Åkrehamn, per.inge@akrehamn-vekst.no, tlf. 916 97 245, org. nr. 987 965 142, og betegnes i det følgende som  selger/selgeren.

Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som  kjøper/kjøperen.

Ordrevilkår
Din donasjon er bindende når den er registrert hos oss. Etter at vi har mottatt din donasjon, vil vi bekrefte den og sende deg en kvittering. Les gjennom kvitteringen og undersøk om den stemmer med donasjonen din.

Avvik
Vi tar forbehold om feilbeskrivelse og skrivefeil fremstilt på nettsiden, noe som kan bety at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i nettbutikken vår, markedsføring eller på annen måte.

Betalingen

Betaling utføres via Vipps. Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt donasjonen blir utført. Kjøpere under 18 år kan ikke donere til felles fyrverkeri i Åkrehamn.

Om nok penger samles inn vil fyrverkeriet bli sendt opp på nyttårsaften. Om det blir samlet inn for lite penger, vil donasjonen din gå videre til neste års innsamling.